Delia este plecată în vacanță, dar este conectată la tot ceea ce se întâmplă în online. Artista a repostat recent imaginea unui model celebru la ea pe Insta story, iar fanii au observat imediat asemănarea dintre cele două.

Delia și-a găsit sosia online și chiar dacă se află la mii de kilometri una de cealaltă, asemănările sunt izbitoare. Artista a repostat imaginea modelului Martha Hunt, în care aceasta apare cu un look asemănător cu cel adoptat de Delia înainte de a se vopsi în două culori. Sigur Delia nu a postat random story-ul, ci a observat și ea câteva asemănări.

Martha Hunt are aproape 3 milioane de urmăritori pe Instagram și se poate lăuda cu o carieră pe podiumurile de la Victoria's Secret. Modeliul a bifat și câteva coperți celebre pentru Vogue China, Harper's Bazaar, GQ, Revue des Modes, V, Glamour Germany, Muse și multe altele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

Delia și-a găsit a doua sosie, asta după ce acum câteva luni a fost asemănată cu Roxen. Artista a fost uimită să vadă cât de mult seamănă Roxen cu ea, de la atitudine până la look și nu a stat prea mult pe gânduri, așa că a dat imediat share imaginii pe Insta stories. Delia a postat și mesajul ”Am zis că-s eu, jur!”, iar fanii și-au dat imediat seama despre ce vorbește artista.