Cardi B nu e ușor de mulțumit, iar Offset știe asta mai bine decât oricine. Rapper-ul a scos din conturi o mică avere pentru cadoul de Valentine's Day pe care i l-a oferit iubitei lui. 

Atunci când ești Cardi B și ai milioane de dolari în conturi, nu te mulțumești cu un buchet de flori de Valentine's Day. Iar Offset știe că darurile pe care i le face iubitei lui trebuie să fie la înălțime. Rapper-ul a marcat Ziua Îndrăgostiților cu un cadou unic pentru Cardi B: o geantă Chanel, care costă cât jumătate de garsonieră. Cardi a postat pe contul ei de Instagram un filmuleț în care arată geanta și eticheta cu prețul. Poșeta are forma unei colivii, este aurie cu negru și are încrustate cristale cu logo-ul Chanel. Accesoriul original a costat nici mai mult nici mai puțin decât 20.500$. 

Offset nu a uitat că femeilor le plac florile și a umplut o cameră cu aranjamente florale. Momentul în care artista intră în încăpere și vede buchetele cu trandafiri roșii, albi și roz a fost filmat și postat pe stories de Offset, care a plătit încă 5000$ pe flori. Cam scump să fii iubitul lui Cardi B, nu-i așa?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)