Chiar dacă medicina este atât de evoluată, există vedete care aleg să facă lucrurile în mod natural, ca pe vremuri. Vorbim despre naștere, iar din ce în ce mai multe celebrități, dar și femei obișnuite, aleg să își aducă pe lume copiii acasă, chiar dacă ar putea avea acces la servicii medicale profesioniste. În America este deja un trend, iar femeile care își doresc să nască acasă pot fi asistate de o moașă. Iată ce super-staruri au ales să își aducă pe lume bebelușii în confortul propriei sufragerii:

Gigi Hadid - a povestit într-un interviu acordat revistei Vogue că a născut acasă, în Pennsylvania. A avut alături familia, pe Zayn Malik și o moașă care a asistat la naștere. Modelul a luat decizia pe ultima sută de metri, din cauză că mama și sora ei nu i-ar fi putut fi alături la maternitate, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Ashley Graham - și-a adus pe lume băiețelul în ianuarie 2018, acacă, într-o piscină. ”Acum că am născut acasă, natural, și am simțit totul, simt că nu există nimic ce să nu pot face”, a declarat modelul atunci când l-a prezentat pe fiul ei pe internet. 

 

Kehlani - ”Îngerul nostru a venit pe lume sănătos și perfect din toate punctele de vedere. Nașterea acasă, fără medicamente, a fost cel mai greu, dar și cel mai puternic lucru pe care l-am făcut vreodată”, a spus Kehlani în 2019, după ce a adus-o pe lume de fiica ei. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kehlani (@kehlani)

Hilary Dyff - a născut la spilat primul copil, însă pentru cel de-al doilea copil a ales să aibă parte de o naștere acasă. Fiica ei, Banks Violet, a venit pe lume în 2018, iar actrița a ales să o nască în apă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Cindy Crawford - și-a adus pe lume ambii copii acasă, în Los Angeles, după ce s-a împrietenit cu o moașă care a asistat-o. 

 

Lisa Bonet - a născut-o pe fiica ei și a lui Lenny Kravitz, Zoe Kravitz, acasă. Se întâmpla în 1988. După ce s-a despărțit de Lenny, actrița a început o relație cu Jason Momoa, actorul cunoscut din Game of Thrones și Aquaman. Au împreună doi copii, de 13 și 11 ani și amândoi au fost născuți acasă. 

Julianne Moore - a născut-o acasă le fiica ei, Liv. Actrița este o susținătoare foarte vocală a drepturilor femeilor de a naște acasă. 

Gisele Bündchen - a născut prima dată în 2009, acasă, sub apă, deși medicul și soțul ei au avertizat-o că ar putea fi periculos. Totul a decurs perfect, așa că și pentru a doua naștere super-modelul a ales tot confortul propriei case. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Alanis Morissette - a povestit că nici nu a luat în calcul varianta de a naște la maternitate. Cei doi copii ai ei, Ever și Onyx, au venit pe lume acasă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alanis Morissette (@alanis)

Demi Moore - i-a născut acasă pe toți cei trei copii ai săi și ai actorului Bruce Willis. Cei trei au acum 32, 29 și, respectiv, 26 de ani. 

Jennifer Connelly - ”La fel ca multe femei, am născut acasă. Dar am fost asistată de o moașă profesionistă”, a spus actrița, care susține organizația Salvați Copiii și s-a implicat de multe ori în acțiuni care au ca scop sprijinirea femeilor care nu au acces la servicii de sănătate.