Alina Eremia este o mare iubitoare de tatuaje, drept dovadă că are și o piesă ”Tatuaj”. Anyway, artista are o colecție destul de impresionantă cu astfel de desene permanente și toate au o poveste interesantă în spate.

Alina Eremia este genul de artistă discretă  are lasă muzica să vorbească pentru ea. Ca orice persoană, și Alina Eremia este ghidată în viață de anumite valori, iar pe unele dintre ele a decis să și le tatueze pe piele. Artista a povestit că întotdeauna i-au atras atenția tatuajele finuțe, realizate şi poziționate cu bun gust. Totul a început odată cu single-ul "A fost o nebunie".

"Îmi aduc aminte orele petrecute în dubă în drum spre concerte când ascultam pe repeat linia melodică a piesei şi încercăm să născocesc un text care să spună o poveste. Căutând subiectul perfect care să vină în prelungirea liniei melodice, mi-am dat seama că iubirea este cea mai universală, cea mai discutată temă. Astfel, primul tatuaj, bătut la sfârşitul verii din 2015, este o inimă în interiorul căreia se află semnul infinitului. "Love is infinite.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

Cel de-al doilea tatuaj a urmat în scurt timp. Este o inscripție din greacă veche care se traduce: ”Dumnezeu este mai presus decât bucuriile sau greutățile vieții.” ”Sunt o fire credincioasă, cred că acest lucru a fost insuflat de părinții mei. Sunt convinsă că există o putere divină care ne ascultă rugăciunile şi ne trimite o mâna de ajutor atunci când suntem în dificultate.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

Alina Eremia mai are un tatuaj și pe încheietura celeilalte mâini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

Al patrulea tatuaj: triunghiul care este atribuit semnului de foc, iar cincilea îl are pe deget. "De mică sunt pasionată de astrologie. Mi-am desenat un triunghi care reprezintă un semn de foc, pentru că sunt Săgetătoare. L-am făcut pe mână, simetric cu inima", a povestit Alina Eremia. Tot ea a mai spus: "Fă-ți un tatuaj dacă simți că acest lucru te-ar întregi, nu pentru că este o modă sau "dă bine".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)