Fiecare tatuaj spune o poveste și nu de puține ori se întâmplă ca vedetele să se inspire una de la alta sau pur și simplu să fie o coincidență faptul că aleg să își tatueze aceleași simboluri. Artistele de la noi și cele din afară au multe lucruri în comun, iar tatuajele sunt unul dintre ele. 

Lidia Buble și Ariana Grande au tatuaje aproape identice, doar că au ales zone diferite unde să și le facă. Este vorba despre semiluna care are doar contur și, în timp ce Bubbly și-a tatuat-o pe omoplat, Ariana are același simbol desenat undeva în spatele urechii. Partea și mai tare este că amândouă și-au făcut tatuajele pentru a marca o melodie din repertoriul lor care are o semnificație deosebită pentru ele. În cazul Arianei, este vorba despre piesa ”Moonlight”, lansată în vara anului 2018. La scurt timp după apariția piesei, Ari a trecut pe la salon pentru a-și face tatuajul. 

În cazul Lidiei Buble, piesa care a inspirat-o să își facă tatuajul a fost ”La Luna”, melodie pentru care a colaborat anul trecut cu Jay Maly și Costi și care a adunat peste 24 de milioane de vizualizări într-un an. Lidia își arată tatuajul în poze ori de câte ori are ocazia și este unul dintre preferatele ei. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)