Selena Gomez se numără printre artiștii care poartă adevărate povești pe piele. Artista are o colecție impresionantă de tatuaje, multe dintre ele cu semnificații profunde, fie din punct de vedere al mesajului, fie din punct de vedere al momentului în care au fost făcute. 

Atunci când vrea să își facă un tatuaj nou, Selena Gomez apelează la cel mai renumit artist din New York. Cel care își spune Bang Bang este cel pe mâna căruia se lasă vedete precum Selena, Justin Bieber, Miley Cyrus sau Rita Ora. În ceea ce o privește pe Selena, Bang Bang i-a făcut mare parte din tatuajele pe care le are. Artistul a scris și o carte în care a dezvăluit câteva ”picanterii” cu privire la clienții lui celebri, iar despre Selena a spus că are un tatuaj secret, despre care nimeni nu știe și că nu o va da de gol niciodată. 

#Inked. Noi îți dăm tatuajul, tu recunoști artistul. Te ține să accepți provocarea?

În privința celui mai ”exotic” tatuaj pe care îl are artista, cel de pe spate, mesajul scris în limba arabă, Bang Bang a povestit că Selena a venit la el cu ideea deja scrisă și că tot procesul nu a durat mai mult de 30-40 de minute. Tatuajul s-ar traduce prin ”Iubește-te pe tine înainte de orice” și este vizibil atunci când Selena poartă ceva decolat sau cu spatele gol.