Aproape că a devenit un trend ca unele dintre cele mai urmărite vedete din online să nu se mai limiteze la un singur cont de Instagram. Este și cazul și lui Gigi Hadid. Iubita lui Zayn a simțit nevoia să apese pe butonul ”add an account”.

Gigi Hadid este așteptată de lumea întreagă să dezvăluie chipul micuței Khai. Modelul nu dă semne că se grăbește în acest sens, așa că guys, sigur mai aveți de așteptat. Până la marele moment, G a decis să își manifeste latura artistică pe un cont secundar de Instagram. Iubita lui Zayn și-a trecut contul secundar în descrierea contului principal și deja aproape jumătate de milion de urmăritori.

And they lived happily ever after. Gigi Hadid și Zayn Malik s-au căsătorit în secret? Asta i-a dat de gol!

Gi'sposables este un cont pe care fanii îl pot folosi ca sursă de inspirație. Acolo, modelul a postat imagini cu ea, cu sora ei, Bella, cu Zayn și cu buna ei prietenă, Kendall Jenner. Toate imaginile sunt editate cu efecte retro, iar feedul arată într-un mare fel. Gigi a postat ultima dată pe contul ei secundar acum mai bine de o jumătate de an, iar fanii își doresc ca aceasta să revină cât mai repede posibil.