Celebritățile au luat decizii pe moment pe care le-au regretat mai târziu. Tatuajele cu portretele iubiților nu a fost cea mai bună idee, asă că, mai târziu, au decis să le acopere.

Celebritățile își permit o mulțime de lucruri extravagante și, fiind firi boeme, se lasă de multe ori mânate de pasiune și fac lucruri pe care mai apoi le regretă. Unele dintre ele își fac tatuaje cu numele persoanei iubite sau ceva care să o reprezinte, iar apoi, când se despart, nu mai știu cum să și le ascundă.  

Ariana Grande a vrut să își demonstreze devotamentul față de iubitul ei, așa că și-a făcut tatuaj cu Pete Davidson. După despărțire, artista a găsit soluția perfectă pentru a reunța la el: l-a acoperit cu o ramură de lauri.

 

Rihanna și Chris Brown au decis să-și facă împreună un tatuaj. După ce s-au despărțit, Rihanna a adăugat mai multe stele la tatuajul ei. 

Riri se pare că este dispusă să facă multe schimbări în viața ei. În timpul relației cu Drake, artista și-a făcut un tatuaj care să îi amintească mereu de el. Acum, fiind combinată cu A$AP Rocky, diva din Barbados a renunțat și la acel tatuaj. În locul lui, Riri a ales o coroană.

Zayn Malik a avut un tatuaj pe mână cu fosta sa logodnică, Perrie Edwards. Lucrurile nu au mai mers ok între ei, așa că iubitul lui Gigi Hadid a decis că este timpul să renunțe și la tatuajul făcut special pentru fosta lui parteneră.

Angelina Jolie a avut tatuaj cu Billy Bob Thornton. După ce și-au spus adio, Angie a ales să renunțe și la tatuaj. În locul desenului dedicat lui Billy, actrița a decis să-și tatueze coordonatele locurilor în care s-au născut copiii ei.

 Kylie Jenner și-a tatuat pe gleznă litera „t” în timp ce avea o relație cu rapperul Tyga. După despărțire, miliardara a ales să își completeze desenul cu alte litere astfel încât să nu-i mai amintească de fostul partenere.