Bucuria de a fi mamă este unică, pentru fiecare femeie în parte. Momentul când un cuplu află că urmează să aibă un copil nu se compară cu nicio altă bucurie din lume. În cazul vedetelor, bucuria se dublează atunci când aleg să împărtășească vestea cea mare cu fanii lor. 

Și, în timp ce unele super-staruri reușesc să păstreze secretul până pe final de sarcină sau până în momentul în care își aduc pe lume copiii, altele sunt date de gol și le este umbrită bucuria de a le da ei vestea cea mare celor care îi urmăresc. Fie că un apropiat ”bine” intenționat îi dă de gol fără să vrea sau că presa tabloidă pune cap la cap și scrie despre asta înainte ca ei să facă anunțul, bucuria le este răpită în mod nedrept. Au pățit-o, de-a lungul timpului, atât vedete de la noi, cât și din afară. 

Gina Pistol și Smiley. La finalul lunii septembrie 2020, cei doi au făcut un filmuleț prin care au anunțat că vor deveni părinți. Presa tabloidă scrisese despre sarcina Ginei de câteva săptămâni deja. Cei doi au spus că și-ar fi dorit să dea ei această veste părinților, prietenilor și fanilor și să nu le fie răpită bucuria înainte de vreme. Fiica lor, Josephine, a venit pe lume în luna martie. 

Kylie Jenner și Travis Scott. Cei doi așteaptă al doilea copil, dar cineva apropiat lui Kylie a dat-o de gol cu câteva săptămâni înainte să anunțe. Dacă la prima sarcină Kylie a ținut totul secret până când a născut, de data aceasta nu a mai fost posibil. Diva a postat un filmuleț emoționant prin care a făcut anunțul oficial, dar fanii ei și presa știau deja că așteaptă al doilea copil. Filmulețul a venit doar ca o confirmare și o asumare firească. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Nicole Cherry și Florin Popa. Cireșica a anunțat la începutul verii, odată cu lansarea videoclipului ”Scrie-mi pe suflet” că este însărcinată. Cu câteva zile înainte presa tabloidă scrisese deja că artista așteaptă primul ei copil. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Antonia și Alex Velea. Atunci când Antonia era însărcinată cu Akim, presa tabloidă de la noi a speculat că artista așteaptă cel de-al treilea copil. Antonia a mai așteptat puțin până când a făcut anunțul, printr-o fotografie cu Dominic purtând un body pe care scria ”Big brother”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Beyonce și Jay-Z. Artista a încercat mult timp să rămână însărcinată pentru a doua oară, iar atunci când s-a întâmplat, presa a aflat și a dat-o de gol. Queen B. a făcut anunțul câteva luni mai târziu, printr-o ședință foto în care și-a etalat burtica cu gemeni. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Cardi B și Offset. Rapperița a apărut cu burtica de gravidă la un eveniment muzical în luna iunie, dar zvonuri legate de sarcină circulau pe internet de câteva zile. Presa tabloidă și fanii artistei au pus cap la cap câteva detalii și s-au prins că artista și soțul ei așteaptă cel de-al doilea copil. Confirmarea a venit câteva zile mai târziu, iar la începutul lunii septembrie, Cardi a născut un băiețel. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)