Nu de puține ori s-a întâmplat ca vedetele să facă o pasiune pentru același articol vestimentar. Fie că a fost vorba despre cercei, coliere sau ochelari de soare, s-a întâmplat ca la un moment două sau mai multe celebrități să observe că nu sunt singurele care dețin acel obiect în garderobă.

Trebuie să recunoaștem că atunci când apare un trend, vedetele sunt primele care vor să îl bifeze, iar asta nu este întotdeauna un lucru bun. Antonia, Raluka, Mira și Andreea Antonescu sunt câteva dintre artistele care au reușit să își contureze de-a lungul carierei un stil aparte pe care fanii îl recunosc din prima. Dacă la capitolul muzică cele patru se diferențiază ușor, la capitolul fashion artistele au gusturi comune. 

Antonia, Andreea Antonescu, Raluka și Mira sunt o adevărată sursă de inspirație atunci când vine vorba de outfit-uri. Fie că ești adepta stilului sport sau a celui glam, sigur vei găsi idei de a combina piesele vestimentare dacă arunci o privire pe Instagramul artistelor. Mai nou, cele patru au făcut o pasiune pentru un corset cu inserții din tulle, trebuie să recunoaștem că le stă foarte bine. 

Antonia a fost prima care s-a afișat pe social media cu acel corset la care a asortat o pereche de baggy jeans. Artista a primit zeci de mii de like-uri și de comentarii, iar fanii nu au putut să nu remarce cât de bine îi pune în evidență corpul lucrat la sală. Mira nu a rezistat nici ea tentației și a ales să poarte același corset în Morning ZU când a cântat pentru prima dată alături de mama ei. Andreea Antonescu a decis să poarte celebrul corset la filmările videoclipului „Moșule, ce tânăr ești”, într-un styling realizat de Anda Crăpătureanu, buna prietenă a Lidiei Buble. Cât despre Raluka, artista a afișat corsetul într-o imagine care marca trecerea în 2022.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluka (@ralukaofficial)

 

Helloooo

Publicată de Antonia pe Joi, 4 noiembrie 2021
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZU TV (@zutvofficial)