La prima vedere, INNA și Hailey Bieber par că nu au nimic în comun. Ei bine, cele două se pare că au gusturi comune atunci când vine vorba de fashion și aleg cele mai tari accesorii pentru a le scoate ținutele în evidență.

Hailey Bieber este un adevărat fashion icon, iar aparițiile ei inspiră milioane de fani din întreaga lume. Modelul a reușit să primească aprecierile celor mai mari critici de modă, așa că cine s-a inspirat din ținutele ei, clar nu a avut cum să dea greș.

Cele mai recente apariții ale ei de la MET Gala sunt discutate în ultima perioadă și se pare că, oricât de mult ar încerca unii să găseacă un nod în papură, soția lui Bieber a avut o ținută fără cusur.

Hailey nu a strălucit doar pe covorul roșu, ci și la party-ul de după eveniment. Modelul a optat pentru o pereche de pantaloni scurți, din piele și un sacou negru, în aceeași nuantă cu pantalonii, de departea, cel care a făcut diferența a fost sutienul din cristale.

Fanii i-au complimentat ținuta, dar înaintea ei, INNA a fost prima care a purtat acel sutien. Nici nu este de mirare, având în vedere că artista noastră își studiază cu atenție fiecare apariție pe care o are și își accesorizează ținutele până la cel mai mic detaliu.

Acum, tu să ne spui cui i-a stat mai bine!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)