Khaby este recunoscut pe TikTok datorită reacțiilor pe care le are la anumite videoclipuri cringe, iar asta l-a adus pe prima poziție în topul influencerilor din Italia. Deși nu folosește cuvinte, gesturile lui transmit foarte multe. 

Sigur ți-a apărut și ție în feed cel puțin un videoclip semnat de Khaby Lame! Tânărul de 21 de ani este recunoscut pe TikTok datorită reacțiilor pe care le are la anumite videoclipuri cringe, iar asta l-a adus pe prima poziție în topul influencerilor din Italia. Kaby a depășit demult granițele online-ului și deja bifează proiecte mărețe.

Italianul apare în cea mai recentă campanie de la Hugo Boss, alături de nume importante precum Kendall Jenner și Hialey Bieber. În timp ce modelele au ani de experiență pe cele mai mari podiumuri, pentru Khaby este prima dată când are tangență cu acest domeniu. Analizând imaginile, putem spune că tiktokerul s-a descurcat exemplar.

Khaby Lame s-a născut pe 9 martie 2000, în Turin, Italia și a cunoscut faima pe TikTok. Acesta a devenit unul dintre influencerii de top de pe TikTok, după ce contul lui a înregistrat un boom de 25 de milioane de urmăritori în luna aprilie 2021. Lame a început să posteze pentru prima dată videoclipuri pe TikTok în martie 2020, odată cu începutul pandemiei și se pare că așteptarea după succes a meritat. Inițial, Khaby era recunoscut în mediul online ca fiind gamer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khaby Lame (@khaby00)