Majoritatea femeilor, atunci când se căsătoresc, preiau numele de familie al soțului. Sigur că mai sunt și excepții, când miresele aleg să păstreze numele lor și să îl adauge (sau nu) și pe cel al soțului. În ceea ce le privește pe vedete, de cele mai multe ori, aleg să își păstreze identitatea cu care le cunosc deja de ani de zile fanii lor. Chiar dacă în actele oficiale poate își schimbă numele, felul în care se prezintă pe scenă și la televizor rămâne neschimbat. 

Ele sunt vedetele de la noi și de la ei care au ales să se prezinte în fața fanilor cu același nume și după căsătorie:

Delia. Nu știm ce scrie în buletin, dar toată lumea o știe în continuare drept Delia Matache. Artista este căsătorită de nouă ani cu Răzvan Munteanu, dar nu s-a recomandat niciodată drept Delia Munteanu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

Cleopatra Stratan - s-a căsătorit în august cu Edward Sanda, dar a explicat că nu renunță la numele ei de familie. Lumea o știe cu acest nume de când era mică și așa vrea să rămână în continuare. 

 

Hailey Rhode Baldwin Bieber - acesta este numele complet al soției lui Justin Bieber. Chiar dacă a preluat și numele soțului ei, Hailey nu a renunțat la numele ”de fată”. 

 

Kim Kardashian West - și-a făcut un brand din numele ei în ultimii ani și, la fel ca Hailey, a decis să aibă două nume de familie. Mai mult, Kim l-a rugat pe Kanye, atunci când au depus actele de divorț, să o lase să păstreze numele West și după separare. 

 

Ariana Grande - s-a căsătorit anul acesta cu Dalton Gomez, dar nu s-a gândit nicio clipă să renunțe la numele cu care o știe toată lumea. Probabil și pentru că Gomez era deja Selena și nu a vrut să se creeze confuzii. 

 

Alexandra Stan - s-a căsătorit anul acesta cu Emanuel Necatu, dar mariajul lor s-a terminat după doar câteva luni. Alexandra nu și-a schimbat numele de familie.