E una dintre cele mai apreciate artiste din lume, îmbină perfect muzica și actoria, dar puțină lume știe cum și-a ales numele de scenă și ce scrie, de fapt, în buletin. Vorbim despre Lady Gaga, al cărei nume de scenă are o semnificație pe care puțini o cunosc.

Cântă de mai bine de 10 ani și este cunoscută în toată lumea drept Lady Gaga. Fanii ei îi cunosc toate piesele și probabil că au urmărit cu sufletul la gură filmul ”A Star Is Born”, în care Gaga a avut rolul principal. Numele ei real nu are nicio legătură cu numele de scenă: Stefani Joanne Angelina Germanotta este numele cu care se recomandă atunci când trebuie să completeze documente oficiale.

După cum deja ai observat, nu are nicio legătură cu numele de scenă. Și totuși, cum s-a ajuns la Lady Gaga? Ei bine, producătorul Rob Fusari a fost ”responsabil”, parțial, pentru alegere: i-a pus porecla ”Gaga”, după melodia legendarei trupe Queen, ”Radio Ga Ga”. Artista a fost cea care a adăugat particula ”Lady”, datorită conotațiilor regale. 

#HerToo. Lady Gaga a fost abuzată de un producător când avea 19 ani și a rămas însărcinată. Acum a povestit totul

Așa a ajuns să fie cunoscută de toată lumea drept Lady Gaga și să facă uitat numele real. Artista s-a concentrat în ultima perioadă asupra carierei actoricești și, după succesul din ”A Star Is Born”, a prins curaj și a mai bătut palma pentru un proiect cinematografic. Gaga și-a petrecut ultimele luni la Roma, unde a filmat pentru pelicula ”House Of Gucci”, în care interpretează rolul Patriziei Reggiani, fosta soție a lui Gucci. Patrizia a fost condamnată în 1998 la închisoare, pentru că a pus la cale asasinarea soțului ei, după ce acesta i-a fost infidel. Văduva designerului a executat 18 ani din pedeapsa de 29, care fusese stabilită și a fost eliberată în 2016. Gaga a fost colegă de platou cu Al Pacino și cu Mădălina Ghenea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)