Theo Rose, acest tonomat de piese pe două picioare a cucerit publicul de la primele apariții. Artista cu voce impresionantă a atras fanii datorită stilului pe care îl are și datorită lejerității cu care spune lucrurilor pe nume.

Chiar dacă este tânără, nu mulți dintre fanii lui Theo Rose știu că aceasta cochetează cu muzica încă de la 11 ani și că sora ei și-a pus amprenta asupra carierei pe care a urmat-o. Theo a descoperit că îi place muzica dintr-o greșeală, iar anii de lucru și ambiție au culminat cu succesul pe care îl are acum. Aproape că nu este eveniment care să nu o aibă invitat pe Theo și toți artiștii se bat în colaborări cu ea pentru că este un magnet de vizualizări.

 Nu multă lume știe că pe în buletinul artistei scrie Maria Teodora Diaconu. ”Sunt născută pe 8 august, pe 7 august este Sfânta Teodora și pe 15 august e Sfânta Maria. Eu n-am fost în plan să mă nasc, așa că un preot mi-a ales numele. Teodora, în greacă, înseamnă darul lui Dumnezeu”, a povestit, acum ceva timp, artista.