Se spune că dacă o prietenie durează mai mult de 7 ani, atunci este o prietenie pe viață. O demonstrează și celebritățile, care au legat prietenii strânse cu alte celebrități.

Cariera, industria modei, a muzicii sau a filmului au fost principalele motive care le-au legat, iar multe vedete au rămas prietene și după ce au încheiat colaborările.

În controversata lume a celebrităților, este foarte dificil să îți faci prieteni și să te poți confesa cuiva. Se pare că unele vedete și-au găsit în colegii de breaslă prieteni adevărați și au relații de amiciție foarte sincere. 

Iată cele mai long lasting cupluri de prietene de la Hollywood:

Selena Gomez și Taylor Swift - cele două sunt prietene de ani buni și asta e mare lucru, având în vedere că lui Tay-Tay nu îi intră oricine în grații.

Kendall Jenner și Bella Hadid - modelling-ul le-a apropiat, iar de ceva timp sunt nedespărțite. 

Delia și Antonia - industria muzicii a fost cea datorită căreia s-au împrietenit. 

Chrissy Teigen și Kim Kardashian West - s-au cunoscut datorită prieteniei dintre soții lor, John Legend și Kanye West. Au devenit, la rândul lor, prietene, iar Chrissy a apărut și în reality-ul KUWTK.

Sophie Turner și Maisie Williams - cele două sunt surori în ”Game Of Thrones”. Între ele s-a legat o prietenie foarte strânsă, dincolo de platourile de filmare.

Taylor Swift și Ed Sheeran - din grupul restrâns de prieteni ai lui Tay-Tay face parte și Ed Sheeran. Muzica i-a apropiat, au colaborat și au rămas în relații strânse. 

Beyonce și Kelly Rowland - prietenia lor durează de pe vremea când cântau amândouă în trupa Destiny's Child. Beyonce a fost domnișoară de onoare la nunta lui Kelly, în 2014. 

Kendall Jenner și Gigi Hadid - la fel ca în cazul Bellei Hadid, moda le-a apropiat. Au rămas prietene bune chiar dacă au împărțit același iubit, la un moment dat. 

Ashley Benson și Shay Mitchell - cele două s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ”Pretty Little Liars” și au continuat prietenia și în spatele camerelor de filmat