Anul 2022 a început cu stângul pentru unele dintre cele mai cunoscute cupluri de vedete. Acestea au decis să își spună ”Adio!” fix când fanii lor se așteptau cel mai puțin. Celebritățile de peste Ocean, dar și de la noi nu își înneacă ochii în lacrimi, mai ales că știu că orice sfârșit este un nou început.

Celebritățile nu sunt scutite de suferința unei despărțiri, iar atenția din partea presei face ca totul să fie și mai greu. Paparazzi sunt cu ochii pe ei, iar fanii vor să știe ce s-a întâmplat și speră ca, măcar în unele cazuri, cuplul să-și mai dea o șansă.

Anul 2022 nu se anunța a ficel mai prosper din punct de vedere sentimental pentru unele vedete de la Hollywood, dar și autohtone. Chiar dacă mai sunt câteva luni bune din acest an, unele cupluri și-au spus deja „adio!” își rămâne de văzut dacă își vor mai acorda o a doua șansă.

Kendall Jenner a început vara cu stângul. Modelul s-a despărțit de Devin Booker și nimeni nu se aștepta la asta, mai ales că păreau mai fericiți ca niciodată împreună. Cei doi au apărut și la nunta lui Kourtney din Italia și când toată lumea că vor face și ei marele pas, ruptura s-a produs.

Jason Momoa nu este prea norocos în dragoste. Sau prea stabil. Tocmai când lumea se pregătea să se bucure pentru el și pentru noua lui relație, vestea despărțirii a venit de nicăieri. Prietenii lui Jason susțin că actorul este mai singur ca niciodată și că relația lui cu Eiza nu a mers din cauză că erau caractere diferite. Tot prietenii actorului sunt și cei care au spus pentru „People” că cei doi au preferat să rămână amici și că, în continuare, țin foarte mult unul la celălalt.

Deși au trecut abia 6 luni din acest an, Kanye West a încheiat deja două relații. Prima, cea cu Julia Fox care a durat o lună și cea de-a doua, cu Chaney Jones care a durat cinci luni. După despărțirea de Kim, se pare că rapperul nu prea își mai găsește atât de ușor fericirea. Surse din anturajul fostului cuplu susțin că între cei doi nu a fost nimic serios, dar sigur opinia lor nu este împărtășită și de Chaney. Modelul și-a făcut, în urmă cu câteva săptămâni, un tatuaj pentru Kanye, semn că ea chiar spera la ceva serios. 

Madonna și Ahlamalik Williams nu au mai apucat să împlinească 4 ani de relație. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, artista și dansatorul nu s-au mai înțeles deloc, așa că au decis să meargă pe drumuri separate. Madonna își canalizează întreaga energie asupra proiectelor muzicale viitoare și va continua să lucreze cu iubitul ei care îi era și dansator. Având în vedere că cei doi s-au iubit foarte mult timp, despărțirea a fost una amiabilă, iar diva va avea în continuare sentimente pentru Ahlamalik.

Shakira nu mai vrea să audă de Piqué, mai ales după ce s-a zvonit că motivul separării lor a fost infidelitatea fotbalistului. Shak și-a făcut bagajele și a părăsit cuibușorul de nebunii zilele trecute. Artista nu doar că s-a mutat din Spania, ci s-a mutat direct din Europa. Shakira a ales să locuiască la Miami, într-o vilă de 16 milioane de euro.

Sore și Mircea Julean. „Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vorm forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SORÉ (@soreonline)

Billie Eilish și Matthew. „Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Relația s-a încheiat pur și simplu. Zvonurile și minciunile din online pot fi periculoase”, a spus Matthew pe Instagram. 

Billy Ray Cyrus și Tish nu sunt la prima lor tentativă de a divorța. Acum, se pare că istoria din 2013 se repetă, doar că, de data asta, Tish a fost cea care a depus actele de divorț. Cei doi su fost căsătoriți timp de 28 de ani, iar aceasta ar fi a treia oară când au de gând să divorțeze. Tish a depus actele de divorț la Tribunalul din Tennessee încă de miercurea trecută, invocând a motive clasica ne potrivire de caracter. Potrivit declarațiilor pe care le-au făcut anumite surse din anturajul lor pentru People, cei doi nu mai locuiau împreună de mai bine de doi ani.  

Emma Roberts a decis că cel mai bine este ca drumul ei să nu se mai intersecteze cu drumul partenerului său, Garrett Hedlung. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au promis că vor face tot posibilul să fie părinți model pentru copilul lor de un an.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Lisa Bonet. Aquaman”, așa cum este cunoscut în industria cinematografică a pus punct căsniciei cu Lisa Bonet, asta după ce, anul trecut, declarau că relația lor este mai puternică ca niciodată. Lucrurile se schimbă, viața este imprevizibilă, iar cei doi, acum, merg pe drumuri separate. 

Chanel Iman s-a despărțit de Sterling Shepard și nu pare că au de gând să rămâna prieteni. Cei doi au divorțat și, în timp ce modelul este mai discret în declarații, fostul ei partener, Sterling și-a găsit refugiul în brațele lui Mary J. Blige.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chanel Iman (@chaneliman)