Serialul ”Lupin” a bătut recordurile de auiență și a ajuns, după mai puțin de o lună de la lansare, să fie cea mai de succes producție originală Neflix. Serialul produs în Franța a adunat 70 de milioane de difuzări în prima lună, depășind astfel producții precum ”Queen's Gambit” sau ”Bridgerton”. 

”Lupin” spune povestea lui Assane Diop, un adolescent a cărui viață a fost dată peste cap de moartea tatălui său, acuzat pe nedrept de o crimă pe care nu a comis-o. După 25 de ani, Assane decide să-și răzbune tatăl și se inspiră dintr-o serie de romane polițiste pentru a pune la cale jaful perfect. Povestea te ține cu sufletul la gură și, odată ce dai play, cu greu îl mai lași. ”Lupin” are un singur sezon deocamdată și a devenit primul serial francez care a intrat în Top 10 în S.U.A., pe Netflix.

Filmat la Paris, ”Lupin” se estimează că va fi ajuns la de 70 de milioane de utilizatori în prima lună de la lansare, devenind, astfel, cea mai populară producție originală Netflix. Până acum, recordurile le dețineau ”Queen's Gambit” și ”Bridgerton”, care au adunat 62, respectiv 63 de milioane de views în prima lună. 


Dacă nu l-ai văzut încă, așa arată trailer-ul: