Chiar dacă anul acesta nu a fost așa cum s-ar fi așteptat, artiștii de peste hotare s-au hotărât să facă din 2020 anul lor norocos. După ore în șir petrecute în studioul de înregistrări, aceștia au reușit să le arate fanilor rezultatul.

Cea mai mare realizare a unui artist este lansarea unui album care să primească feedback pozitiv de fani. De cele mai multe ori, aceștia le pun fanilor răbdarea la încercare, dar și când lansează un album se asigură că este ”top”.

Anul acesta, planurile artiștilor au fost date despre cap, iar faptul că au trebuit să stea departe de scenă și de emoțiile unui concert i-au făcut să petreacă mai multe ore în studioul de înregistrări. Cei de la Billboard au întocmit un top cu cele mai bune 50 de albume de anul acesta, iar noi v-am adus premiantele de pe primele 10 poziții.

Poate cea mai mare surpriză vine din partea Arianei Grande. Album artistei, ”Positions” a fost la un pas de a fi în top 10, acesta aflându-se pe locul 11. Ariana este foarte mulțumită cu locul 11, mai ales că albumul ei a fost lansat aproape de finalul anului. O altă prezență surprinzătoare este cea a lui Megan Thee Stallion care a ajuns de pe TikTok direct pe locul 12 cu albumul ”Good news”.

10. Haim - Women in Music Pt. III

9. Pop Smoke - Meet the Woo 2

8.  The Chicks - Gaslighter

7. Fiona Apple - Fetch the Bolt Cutters

6. Lil Baby - My Turn

5. Lady Gaga - Chromatica

4. Bad Bunny - YHLQMDLG

3. The Weeknd - After Hours

2. Dua Lipa - Future Nostalgia

1.  Taylor Swift - Folklore