De doi ani încoace, Rihanna se menține pe primul loc în topul celor mai bogate artiste din lume. Riri are gusturi bune, iar atunci când vine vorba de a cheltui banii, artista nu stă foarte mult pe gânduri.

Averea Rihannei se ridică la 1,7 miliarde de dolari și, conform estimărilor celor de la Forbes, după lansarea de luna aceasta a parfumului ”Fenty”, cifra se va rotunji considerabil. Ce părere are Riri despre acest statut? Artista a vorbit pentru prima dată despre asta într-un interviu acordat celor de la The New York Times. 

”Este ciudat, deoarece este greu de acceptat faptul că am ajuns aici, mai ales când știu de unde am pornit. În același timp, mă simt bine să pot inspira băieți și fete care, la fel ca mine, vin din medii modeste, părinți imigranți sau care sunt, la rândul lor imigranți.”

Rihanna este ”the queen of money”. La fiecare apariție de-a sa, artista atrage privirile prin ținute, accesorii, stil și atitudine. Riri recunoaște că a investit o avere în stilul ei, dar nu regretă nicio secundă alegerile făcute. 

Riri ține foarte mult la podoaba ei capilară, așa că nimic nu este prea scump pentru ca acesta să arate perfect de fiecare dată. Artista a adoptat multe look-uri de-a lungul timpului, de la blond, la roșcat, la codițe. Toate aceste artificii stilistice o costă pe Rihanna aproximativ 22.000$ pe săptămână, iar la un mic calcul aflăm că artista din Barbados aruncă pe an peste 1 milion de dolari pentru tratamentele părului.

Bitch, better have your money!