Ce-ar fi sărbătoarea de Halloween fără costume sau fără filme de groază? Și pentru că anul acesta Halloween-ul e fix în weekend, ai tot timpul din lume să te uiți la cele mai scary filme de groază, dacă tot nu sărbătorești și nu mergi la nicio petrecere. 

Cei de la Lad Bible au publicat rezultatele unui studiu care și-a propus să afle care sunt cele mai înspăimântătoare filme de groază din toate timpurile. La sondaj au participat voluntari care au vizionat 50 de filme de groază și în timpul vizionării le-a fost măsurat pulsul. Cele mai tari cinci filme horror din istorie au fost alese în baza fluctuațiilor bătăilor inimii celor care le vizionau, acesta fiind un criteriu pentru cât de mult i-au ținut în suspans pe cei care le-au văzut. 

Așadar, cele mai tari cinci filme de groază din istorie sunt, în ordine descrescătoare: ”Paranormal Activity”, ”Hereditary”, ”The Conjuring”, ”Insidious” și ”Sinister”. Dacă aveai nevoie de o listă de filme pentru seara de Halloween și nu ești slab de îngeri, acestea sunt peliculele pe care merită să le vezi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LADbible (@ladbible)