Fără doar și poate, ”You” este unul dintre cele mai așteptate seriale ale acestui an. Sezonul 3 se lansează azi pe Netflix, iar producătorii au mai venit cu o veste bună. ”You” va avea parte și de sezonul 4. How cool is that?

”You” este un serial plin de suspans care te face să vrei să știi mereu mai mult despre personaje. Dacă în primul sezon acțiunea a fost imprevizibilă, sezonul 2 a venit la pachet cu multe răsturnări de situație, dar și cu personaje care au fost sarea și piperul. Azi se lansează sezonul 3 din serial, iar fanii au început deja să lanseze zeci de teorii pe Twitter cu privire la evoluția personajelor. Nu știm ce se întâmpă, dar e evident că zicala ”orice naș își are nașul” este cât se poate de adevărată.

Până când cei de la Netflix vor urca serialul pe platformă, ți-am lăsat aici câteva inside-uri.

1. Primul sezon al serialului a fost filmat în 2015 și tot atunci trebuia să aibă și premiera pe Showtime.

2. Serialul este bazat pe două dintre cărțile autoarei Caroline Kepnes, ”You” și ”Hidden bodies”.

3. Celebrul regizon Stephen King a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor două cărți. ”Foarte originale. Nu am mai citit niciodată ceva atât de... hipnotizant și înfricosător”

4. În orice caz există diferențe între carte și film, dar că în cărțile lui Carolina, personajul Paco (băiețelul care locuiește lângă Joe) nu există.

5. Primele 10 episoade din primul sezon au fost regizate de nimeni alta decât Elizabeth Lail, cea care o interpretează pe Beck. 

6. Penn Badgley a știut de la început că Joe și Dan Humphrey vor fi mereu comparați ca personaje și crede că Joe este varianta mai bună a ceea de Dan ar fi putut deveni cândva.

7. Elizabeth Lail a mers la casting fără să cunoască personajului lui Beck. Actrița a citit cărțile abia după ce a primit rolul.