Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, dar punem pariu că puțini știu cum a fost descoperită. Ariana Grande, căci despre ea este vorba, are o poveste cel puțin interesantă, iar mentorul ei a fost o cântăreață de renume internațional. 

Ariana Grande este unul dintre copiii-minune ai Hollywood-ului. Este obișnuită cu scena de când era foarte mică și a îmbinat perfect muzica și actoria, de-a lungul timpului. Talentul a fost nativ, însă munca susținută l-a scos la suprafață. Și nu a lipsit nici acel gram de noroc, de care se spune că e nevoie ca să reușești în viață.

Ariana Grande a fost descoperită când avea opt ani, iar cea care a auzit-o pentru prima oară cântând și și-a dat seama că are voce a fost nimeni alta decât Gloria Estefan. Micuța Ariana era pe un vas de croazieră atunci când norocul i-a surâs. În 2008 juca deja pe Broadway, în musical-uri, iar de acolo până la rolul din serialul ”Victorious”, care a făcut-o celebră în toată lumea, nu a fost decât un pas.

Tot în aceeași perioadă a început să lucreze și la cariera muzicală și a lansat hit după hit. A avut șase piese de number one în Billboard Hot 100, are în palmares două premii Grammy, din 12 nominalizări and still counting. Chiar dacă a lăsat pe planul al doilea actoria și s-a concentrat doar asupra muzicii, fanii ei nu au cum să nu își amintească de perioada de glorie a lui Ari.