În ultimii doi ani, pandemia i-a făcut pe majoritatea pasionaților de vacanțe să călătorească mai mult cu gândul. Acum, regulile par să se relaxeze, iar dacă ești genul de persoană care este mereu în dubii atunci când vine vorba de peisajele pitorești vs. peisajele exotice, asta te va ajuta.

2021 este ocazia perfectă de a ne lua revanșa față de 2020. Pandemia instaurată în 2020 încă produce efecte, iar asta se resimte în toate sectoarele, mai ales în cel al călătoriilor. Agențiile de zbor, dar și cele de turism au avut destul de mult de suferit și, odată cu ele și persoanele care sunt travel addict și nu numai.

Rezoluția anului 2021 este libertatea de a călători și, până când vei putea parcurge destinații kilometrice până în destinații exotice, avem alte recomandări pentru tine. @calatorinbascheti este unul dintre cele mai potrivite conturi de urmărit în social media dacă iubești să descoperi locuri noi. Poți găsi contul pe toate platformele social media, iar dacă nu ești hotărât să apeși sau nu butonul de follow, poate te vor convinge aceste colaje.

România vs. alte destinații din lume. Cine câștigă?