Selena Gomez s-a lansat anul trecut în industria de beauty și, așa cum era de așteptat, artista are câteva reguli de aur pe care le respectă cu sființenie. Recent, Sel nu a mai păstrat secretul și le-a vorbit fanilor despreo cremă „minune” pe care o folosește de fiecare dată când vrea să aibă un makeup excepțional.

Selena Gomez ține foarte mult la sănătatea pielii sale. Artisra nu sare peste niciun pas important de hidratare și crede că mai mult de 70% din rezultatul unui makeup ține de pregătirea corespunzătoare a tenului. De aceea, vedeta nu începe niciodată să se machieze până când nu folosește o cremă minune pe care și tu o poți găsi la un preț accesibil. Este vorba despre Tatcha's Dewy Skin Cream, produs despre care Selena a oferit mai multe detalii în interviul pentru Vogue.

Cei care o urmăresc pe Selena știu că aceast este adepta unui makeup no-makeup, bazat mai mult pe naturalețe și fix asta a urmărit și în propria linie de cosmetice. Artista a fost mereu de părere că makeup-ul nu este o nevoie, ci o plăcere, așa că produsele lansate de ea nu fac decât să accentueze frumusețea feminină. Selena a muncit 3 ani la colecția ”Rare beauty”, iar fanii pot găsi diferite nuanțe de fond de ten, rujuri, iluminatoare și pensule de machiaj.

Odată cu lansarea ”Rare beauty”, Selena Gomez a dat și vestea cea mare. Scopul ei este acela de a aduna 100 de milioane de dolari din vânzări, bani pe care îi va dona persoanelor cu probleme de sănătate mintală.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)