Kendall Jenner este din nou în atenția publicului, iar motivul este o ședință foto pe care a făcut-o recent. Fanii de pe social media au acuzat-o că a exagerat cu Photoshop-ul și că arată ca o păpușă Barbie, iar modelul le-a dat și replica. 

Unde-s mulți, puterea crește, iar Kendall Jenner o ajută pe sora ei, Kim Kardashian, să-și promoveze brand-ul de lenjerie intimă. Kendall a purtat un set cu sutien roșu și o pereche minusculă de bikini, care au lăsat să i se vadă formele perfecte. Modelul a făcut o ședință foto pentru promovarea brand-ului Skims și a postat pe Instagram câteva imagini behind the scenes. Una dintre fotografii le-a atras atenția în mod deosebit fanilor, care au acuzat-o că a folosit Photoshop-ul în mod grosolan. Ce-i drept, proporțiile lui Kendall arată cel puțin ciudat, pentru că are picioarele extrem de lungi și talia minusculă, semănând mai degrabă cu o păpușă Barbie decât cu un trup adevărat. 

Ochiul critic al celor de pe Internet a mai observat ceva: în zona taliei, pielea arată mult prea întinsă, iar marginile de la bikini stau nefiresc de neted pe piele. Kendall a ținut să le răspundă celor care au spus că n-ai cum să arăți așa în realitate și a scris pe Twitter: ”Sunt o fată extrem de norocoasă. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am. Dar am și eu zile proaste și vreau să știți că vă aud! Sunteți frumoase așa cum sunteți! Nu e mereu așa perfect cum pare”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)