Ariana Grande se poate lăuda că îi merge bine pe toate planurile. A lansat album nou, remixul piesei ”34+35” bate record după record, este logodită și tocmai a sărbătorit un an de relație cu iubitul ei. Dar cine este cel care i-a furat inima Arianei și i-a pus pe deget un inel?

Dalton Gomez, căci așa se numește norocosul care a ajuns la inima ei, a început să iasă cu Ariana în ianuarie anul trecut. Perioada de lockdown care a urmat a ajutat la sudarea sentimentelor, pentru că cei doi au petrecut tot timpul împreună. Dalton are 25 de ani și nu face parte din industria showbiz-ului, ci are un job în cu totul alt domeniu. Este agent imobiliar la o firmă de lux și are un portofoliu de clienți foarte bogați. Face tranzacții imobiliare de ordinul milioanelor de dolari și, recent, l-a ajutat pe Justin Bieber să-și vândă casa din Beverly Hills. 

Nu e de mirare că Ariana a pus ochii pe el. Dalton Gomez are intenții serioase și le-a exprimat printr-un inel de logodnă cu perlă și cu diamant, pe care Ariana l-a afișat pe Instagram în luna decembrie, înainte de Crăciun. Swipe ca să vezi bijuteria.