În timp ce majoritatea oamenilor încă încearcă să își construiască o carieră până la 30 de ani, unele vedete internaționale s-ar putea pensiona deja, pentru că au adunat suficienți bani în conturi, pentru a trăi liniștite tot restul vieții.

Ce au în comun surorile Jenner, Justin Bieber și alte câteava staruri internaționale? Nu au împlinit încă 30 de ani, dar au adunat deja zeci sau chiar sute de milioane în conturi. 

Kylie Jenner – 700 milioane de dolari (23 de ani)

Cea mai mică dintre surorile Kardashian-Jenner se lăuda, la un moment dat, că a devenit miliardară în dolari. În 2019 a decis să vândă 51% din afacerea Kylie Cosmetics, iar cifra de afaceri i-a mai scăzut, la fel și sumele din conturi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner)

Justin Bieber – 285 milioane de dolari (27 de ani)

În afară de muzică, Biebs mai face bani și din modă, pentru că în urmă cu câțiva ani a lansat pe piață brand-ul de haine Drew.

 

Ariana Grande – 180 milioane de dolari (28 de ani)

A intrat în lumea showbiz-ului de mică, iar muzica și actoria au mers mână în mână. De-a lungul timpului, a lansat pe piață câteva parfumuri-semnătură, dar muzica și actoria rămân principalele surse de venit pentru ea. 

 

Harry Styles – 80 milioade de dolari (27 de ani)

După ce a cucerit topurile cu One Direction, Harry Styles a ales o carieră pe cont propriu, în 2017, la fel ca foștii lui colegi de trupă. La scurt timp și-a făcut debutul și pe marile ecrane, iar rolul din ”Dunkirk” i-a rotunjit veniturile și i-a dat curaj să mai joace și în alte filme. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Kendall Jenner – 45 milioane de dolari (25 de ani)

Chiar dacă are mult mai puțini bani decât sora ei mai mică, Kendall este unul dintre cele mai bine plătite modele din lume. Recent a lansat pe piață un brand de Tequila și și-a pus semnătura pe câteva colecții de haine. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Gigi Hadid – 29 milioane de dolari (26 de ani)

Cu o mamă care la rândul ei a fost model, Gigi a avut primele apariții ca model la doi ani, în campanii ale brand-ului Guess cu haine pentru copii. Mama le-a insuflat pasiunea pentru modă atât ei, cât și fraților săi, Bella și Anwar Hadid. Chiar dacă a pus pe pauză puțin cariera pentru a-și crește fetița, Gigi Hadid a adunat până acum în portofoliu defilări pentru Victoria’s Secret și campanii pentru brand-uri de lux. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Zendaya – 15 milioane de dolari (24 de ani)

A devenit cunoscută la 14 ani, grație producției Disney ”Shake It Up”. A jucat, de-a lungul timpului, în “Spider-Man: Homecoming” și în seria “Euphoria” de pe HBO, demonstrând, astfel, că a depășit etapa Disney. În 2020 a câștigat premiul Emmy pentru cel mai bun rol principal într-o dramă, fiind cea mai tânără actriță recompensată cu acest trofeu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)