În timp ce mulți oameni pornesc de jos și muncesc din greu pentru a-și face un nume în industria media, alții au parte de un drum ușor, pentru că se nasc în familii înstărite. Acest lucru le asigură acces la educație privată și le deschide multe uși, iar mulți dintre ei învață să facă bani având exemplul părinților lor. 

Ele sunt starurile care au crescut în familii înstărite și care au avut acces la lumea bună încă dinainte să fie pe picioarele lor:

Taylor Swift - tatăl ei, Scott Swift, este fondatorul companiei The Swift Group și are o carieră de succes ca și consultant financiar.

Bradley Cooper - tatăl lui a fost jucător la bursă, așa că Bradley a crescut fără grija zilei de mâine. A învățat la cele mai prestigioase școli private și nu a dus lipsă de nimic înainte de a fi pe picioarele lui. 

Lady Gaga - tatăl ei, Joe Germanotta, a avut o afacere în domeniul hotelier, după care au deschis un restaurant cu specific italian, în New York. Gaga a avut parte de cea mai bună educație, la o școală privată. 

Ariana Grande - tatăl ei este fondatorul unui studio de creație din Florida. Printre clienții lui se numără nume importante, precum Eddie Murphy. 

Ed Sheeran - tatăl lui a fost curator de artă, iar mama sa are o fabrică de bijuterii. 

Gigi Hadid - tatăl ei, Mohamed, activează în domeniul imobiliar de mai bine de 30 de ani. Conduce una dintre cele mai de succes agenții imobiliare din S.U.A., Hadid Development.

Adam Levine - tatăl și mătușa lui au înființat un lanț de magazine de haine în 1979. Mai târziu s-a alăturat și mama vitregă a artistului, iar M. Frederic încă este o afacere de succes în domeniul fashion.

Kristen Stewart - părinții ei sunt ”veterani” la Hollywood, tatăl ei fiind manager, iar mama, Jules, editor de imagine și regizor. 

Surorile Kardashian - tatăl surorilor celor mari, Robert Kardashian, a fost un avocat de succes, iar printre clienții lui s-au numărat personalități importante.