Celebritățile sunt pline de surprize și, de multe ori, țin în secret lucrurile până în ultimul moment. Unele din superstiție, altele din cauza unor experiențe negative, multe vedete au așteptat până în luna a cincea sau a șasea de sarcină pentru a da vestea cea mare.

Cea mai tare fază este că multe au reușit să-i păcălească până și pe jurnaliști și nimeni nu a bănuit nimic până la anunțul oficial. În ultima vreme, multe vedete au ales să anunțe direct pe rețelele de socializare faptul că urmează să devină părinți. A devenit deja o modă ca starurile să facă fie un pictorial pentru o revistă, fie să anunțe direct cu o poză cu burtica postată pe feed faptul că urmează să aibă un copil. 

Perrie Edwards a surprins pe toată lumea cu o poză cu burtica.

 

Și colega ei de trupă, Leigh-Ann Pinnock a ales să dea vestea în același mod.

 

Halsey - și-a surprins fanii direct cu o poză cu burtica de gravidă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Valentina Ferrer, iubita lui J Balvin, a făcut un pictorial pentru o revistă și așa a dat vestea cea mare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VALENTINA (@valentinaferrer)

Natti Natasha - s-a afișat cu burtică la un eveniment muzical anul acesta și a dat vestea că va fi mamă. 

 

Ellie Goulding - a ținut totul secret până în ultimele luni de sarcină. A devenit mămică între timp. 

 

Beyonce - și-a ascuns ambele sarcini, iar când a dezvăluit avea deja burtica mare. În cazul gemenilor, fotografia prin care a făcut anunțul a devenit una dintre cele mai apreciate din istoria Instagram-ului.

Smiley și Gina Pistol - deși presa le-a răpit bucuria de a face ei anunțul și i-a dat de gol, cei doi au filmat ulterior un vlog prin care le-au dat oficial vestea celor care îi urmăresc.