Dacă anul trecut pe vremea asta, Selena Gomez și The Weeknd topeau internetul cu prima lor apariție publică la Met Gala, cel mai important eveniment dedicat modei, anul acesta s-a confirmat încă un cuplu. Dacă pentru unii a fost prilej să-și etaleze cele mai extravagante ținute, pentru alții a fost momentul să-și etaleze noile cuceriri.

Shawn Mendes și modelul american Hailey Baldwin au decis să nu se mai ascundă și au pășit pe covorul roșu, ca un cuplu. Au mers braț la braț, iar la un moment dat el i-a aranjat trena rochiei, pentru a da cât mai bine în poze.

TOP 10 cele mai TARI piese lansate în 2018! Trebuie să le ai în playlist!

Zvonurile privind o posibilă relație între Shawn și fosta iubită a lui Justin Bieber au apărut pentru prima dată sfârșitul lunii noiembrie, când E!News a raportat că cei doi au început să se întâlnească. La câteva zile după aceea, într-un interviu, cântărețul de 25 de ani a negat, spunând că nu este cu nimeni. De atunci, cei doi au fost văzuți împreună la concerte, iar Shawn a postat prima fotografie cu noua lui iubită pe Instagram, în urmă cu doar câteva săptămâni.

Nu știm cât de bine a ales Shawn Mendes sau dacă relația dintre cei doi va rezista. Cert este că Hailey Baldwin a mai trecut prin paturile câtorva artiști celebri: Chris Brown, Luke Hemmings - solistul trupei "5 Seconds of Summer", Justin Bieber și Drake.