Care e cel mai nasol lucru pe care i l-ai făcut fostului sau fostei? Hai, nu te ascunde, știm că te-ai răzbunat măcar o dată în viață pe un partener infidel. Stai liniștit, toți am trecut prin asta. Iar dacă ți-e rușine acum cu momentele respective, să știi că s-a întâmplat și la case mai mari.

Vedetele sunt și ele oameni, așa că atunci când le enervezi, ripostează. Unele celebrități și-au făcut foștii să le țină minte și nu neapărat în sens pozitiv. Și dacă unele au ales metode de răzbunare mai ”light”, altele s-au dus în zona ”savage”. Sperăm să nu-ți dăm idei! Sau cine știe...

Iggy Azalea i-a ars toate hainele lui Nick Young, după ce a aflat că el a înșelat-o. A povestit despre asta într-o emisiune TV.

Când Will Smith avea 15 ani, iubita lui de atunci l-a înșelat. Așa că și-a propus să devină un actor celebru, ca să se răzbune și să-i arate ce a pierdut. Pe bune, chiar el a povestit! I-a cam ieșit planul, nu-i așa?

După ce s-au despărțit, Calvin Harris i-a interzis Ritei Ora să mai cânte melodia ”I Will Never Let You Down”. El a compus-o, prin urmare el deținea drepturile de autor.

Tot Calvin Harris s-a răzbunat pe Taylor Swift colaborând îndeaproape cu Katy Perry. Toată lumea știe că cele două erau în scandal la vremea respectivă. 

Nici Taylor Swift nu se lasă mai prejos. Ea s-a răzbunat cam pe toți foștii iubiți, pentru că după fiecare despărțire a scos câte o piesă în care îi făcea praf. Harry Styles sau Joe Jonas au fost victime sigure!