Nu este chiar așa de ușor să faci parte din familia Kardashian. Pe lângă show, bani și faimă, aceasta s-au confruntat de multe ori cu situații care le-au pus viața în pericol.

Sunt unele dintre cele mai cunoscute persoane din lume, așa că este foarte ușor să devină ținta atacurilor, a jafurilor sau a urmăririlor periculoase. De-a lungul timpului, familia Kardashian s-a confruntat cu multe momente periculoase, însă au reușit să scape și să povestească tot.

Uite câteva dintre ele:

Kendall Jenner a avut parte de un incident nu tocmai plăcut. Aceasta a venit într-o seară de la un eveniment și a văzut un tip ciudat care statea pe trotuarul de lângă casa ei. Kendall a crezut că este un homeless și că nu poate fi periculos, însă totul s-a schimbat când aceasta s-a îndreptat către porți. ”M-am uitat cum se închid porțile, mi-am adunat toate lucrurile din mașină, apoi m-am uitat în oglinda retrovizoare să văd dacă mai este acolo. Acesta se ascunsese în spatele mașinii mele, iar când a văzut că nu mă mișc, a venit la geam și mi-a zis să cobor că vrea doar să vorbim. Atunci i-am spus că sun la 911, dar mi-am apelat prietenii care au venit imediat.”

Poate că nu este în lumina reflectoarelor la fel de mult ca fetele ei, însă Kris Jenner are și ea atracție la oameni dubioși.  În august 2016, poliția a arestat-o pe Christina Elizabeth Bankston pentru spionaj și hărțuire. Se pare că în 2014, aceasta a intrat în casa Jenner și a încercat să o impresioneze pe Caitlyn Jenner, după care le trimitea fetelor mesaje amenințătoare. Dar asta nu e tot. În 2015, de Crăciun, în timp ce decorau bradul, în biroul lui Chris a pătruns un bărbat dubios care a strigat ”Lucy, am venit acasă!”

În 2015, un bărbat a fost arestat pentru că a încercat să spargă casa lui Kylie Jenner, care pe atunci avea doar 17 ani. Potrivit descrierii făcute de cei de la TMZ, acesta părea un bărbat obsedat care credea că el și Kylie sunt suflete pereche. 

Experiența trăită de Kim Kardashian la Paris este probabil unul dintre cele mai periculoase momente din viața fetelor Kardashian. În octombrie 2016, Kim se afla singură într-un apartament din Paris, atunci când a fost atacată și amenințată cu pistolul. Hoții s-au dat drept paparazzi pe care Kim i-ar fi chemat, așa că au trecut ușor de securitate și a jefuit bunuri de 10 milioane de dolari de la Kim.