Viața este plină de surprize, iar unele dintre vedetele pe care le știm astăzi aveau cu totul alte planuri cu viața lor, înainte să cunoască celebritatea. Unii dintre ei habar nu aveau că vor face carieră în muzică, așa că în adolescență visau să aibă meserii în domenii cu totul și cu totul diferite. 

De la psihoterapie până la fotografie și de la flori până la atletism - cam asta îi pasiona pe unii dintre artiștii internaționali în adolescență. Într-un fel sau altul, au făcut pasul către muzică, iar acum sunt cunoscuți în toată lumea datorită melodiilor lor. Ce meserii ar fi avut însă dacă nu ar fi început să cânte? 

Înainte să devină celebru la X Factor, Liam Payne își dorea să fie atlet de performanță. A declarat, la un moment dat, că a fost al treilea cel mai bun din țară la competițiile de atletism.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)

Rihanna se pregătea să devină pilot înainte să se apuce de cântat. S-a înrolat chiar și în armată pe vremea când încă stătea în Barbados. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Sam Smith ar fi avut o cafenea și o florărie dacă nu i-ar fi mers cu muzica. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Smith (@samsmith)

Taylor Swift ar fi avut o carieră în marketing dacă nu s-ar fi făcut cântăreață. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Harry Styles își dorea să devină psihoterapeut. Cineva i-a spus că nu prea sunt multe job-uri disponibile în domeniu, așa că s-a apucat de muzică. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Miley Cyrus visa să studieze fotografie la Londra: ”Am cunoscut un fotograf extraordinar de talentat. Asta vreau să fac și eu în viață”, a spus Miley. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Ariana Grande a cochetat cu actoria și juca pe Broadway înainte să dea lovitura în televiziune. Dacă nu i-ar fi mers cu serialele și cu muzica, probabil ar fi fost actriță de teatru.