Am auzit cu toții despre acei fani care ar face orice să-și vadă idolul în carne și oase, dar unii parcă au mers prea departe. Când te transformi din fan în stalker și ajungi să-ți urmărești obsesiv idolul, e un semn că ai ajuns prea departe!

Celebritățile au de-a face cu fel de fel de dubioși, iar stalkerii reprezintă o categorie aparte. Unele vedete au avut parte de momente de-a dreptul înfricoșătoare și au fost nevoite să apeleze la poliție pentru a scăpa de dubioșii care le urmăreau. 

Taylor Swift - în septembrie 2019, o persoană a încercat să intre în locuința artistei din Rhone Island, escaladând peretele exterior. Era a treia încercare de a pătrunde pe proprietatea ei din acel an, potrivit poliției. Artista s-a plâns de faptul că presa a făcut publice adresele ei din ultimii ani, așa încât oricine poate afla de pe Google unde locuiește. 

 

Kendall Jenner - a avut de-a face cu un stalker care se plimba nestingherit pe proprietatea ei. Omul nu numai că a intrat în curte, dar a făcut și o baie în piscina vedetei. Și Kendall a pus la zid presa din cauză că a divulgat adresa ei.

 

Rihanna - în 2018, cineva a intrat pe proprietatea lui Riri, a dezactivat alarma și a petrecut 12 ore înauntru. A fost găsit de asistenta personală a lui Riri, în timp ce își încărca telefonul la ea în casă. La un an de la incident, după ce a pledat vinovat pentru acuzațiile care i s-au adus, bărbatul a primit interdicție să se apropie de Rihanna timp de 10 ani. 

 

Jennifer Lawrence - a avut de-a face cu un fan înfocat, care a încercat să ajungă la ea prin intermediul fratelui ei. I-a dat nenumărate telefoane și mesaje, în care se oferea să o protejeze și să îi fie soț. Nu a obținut ce își dorea, așa că a trecut la amenințări. A ajuns pe mâna autorităților și de acolo la un spital de psihiatrie, pentru o evaluare serioasă. 

 

Mark Zuckerberg - în 2011, fondatorul Facebook a obținut ordin de protecție împotriva unui bărbat de 31 de ani, care vizita destul de des sediul Facebook, în încercarea de a obține o întâlnire cu el. I-a trimis chiar și flori și bilete scrise de mână acasă, cu mesajul ”Sunt gata să îmi dau viața pentru tine”. Awkward enough?