Cine a zis că celebritatea te poate scăpa de rigorile legii? Bine, în unele cazuri se mai întâmplă... Nu însă şi în SUA, unde mai multe superstaruri au ajuns să facă "şedințe foto" în arest după ce nu au fost cuminți!

Uite aici cum arată 12 celebrități în pozele de infractori:

Nick Carter, blondul ăla simpatic şi aparent cuminte de la Backstreet Boys, a ajuns să fie "tras" în poză în arest după ce, în ianuarie 2016, s-a bătut într-un bar.

Lindsay Lohan pare nemulțumită de felul în care iese în pozele din arest. Nu de alta, dar s-a întors destul de des pentru câte o "şedință foto".

Heather Locklear a fost arestată pentru că ar fi condus sub influența alcoolului, în septembrie 2008.

Khloe Kardashian a făcut şi ea o şedință foto în arest. Dar uite ce frumos a pozat ;)

Jay-Z a fost arestat în 1999, acuzat că l-ar fi înjunghiat pe managerul unei case de discuri

50 Cent

Akon a fost arestat în 2007 pentru că a aruncat de pe scenă un fan în vârstă de 15 ani care ar fi încercat să-l lovească.

Tupac Shakur a fost arestat şi condamnat în 1995 pentru că a abuzat sexual o fană.

Michael Jackson în 2003, când a fost arestat pentru molestare de minori. A fost eliberat după ce a plătit o cauțiune de 3 milioane de dolari. 

Luați-o p'asta! Frank Sinatra a fost arestat în 1938 pentru că avea o relație cu o femeie măritată! Da, pe vremea aia era caz penal!

Acuzația a fost schimbată apoi în adulter, dar dosarul a fost clasat de instață.

Justin Bieber a a juns la secția de poliție în ianuarie 2014, fiind acuzat că a condus beat şi fără permis şi că s-a opus arestării. 

Lil Wayne în 2008, în arest pentru posesie de droguri.