Viața în lumia reflectoarelor nu este întotdeauna perfectă. Fanii sunt mereu cu ochii pe vedete și nu ratează nicio ocazie să le critice dacă aparițiile lor nu sunt perfecte și dacă au câteva kilograme în plus.

A fi celebru nu este niciodată atât de ușor pe cât pare, pentru că asupra vedetelor există o presiune mult mai mare. Chiar dacă nu au formele pe care și le doresc, acestea au început să posteze fotografii needitate și...rezultatul nu este tocmai unul plăcut.

Billie Eilish. Billie s-a afișat relaxată pe străzile din Los Angeles cu o ținută mulată care îi scotea în evidență toate formele. Artista a asortat o șosetele de brand cu o pereche de papuci casual.  ”Dacă port haine largi, nu sunt femeie. Dacă port haine mulate, sunt o femeie ușoară. Voi, cei care nu mi-ați văzut niciodată corpul, îl judecați în continuare și mă judecați și pe mine pentru asta.”

Bebe Rexha. Artista care a fost refuzată de mulți desgineri pe motiv că nu s-ar încadra în standardele de greutate se afișează mândră cu formele ei ori de câte ori are ocazia. Bebe a avut parte de o escapadă cu iubitul ei pe una dintre plajele din Mexic, iar paparazzi și-au făcut treaba, ca de obicei.

Katy Perry. Artista mai are mult de muncă pentru a scăpa de kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Pe zi ce trece, Katy se convinge din ce în ce mai mult că nu este ușor să fii mamă. Artista și-a postat gândurile pe Twitter, acolo unde este convinsă că mulți urmăritori sunt de acord cu ea. ”Idee preconcepută: să fii mamă nu este un job full time. Atunci când o mamă se întoarce la muncă, indiferent de profesia pe care o are, nu se întoarce dintr-o vacanță. Vine tot de la un job full time, cel de mamă.”

Demi Lovato. „M-am săturat să îmi tot fie rușine de corpul meu și să mi-l editez în poze (da, celelalte imagini în costum de baie erau editate și urăsc faptul că am făcut asta, dar este adevărul), iar cei care cred că acela este idealul de frumusețe, eu nu sunt așa. Vreau ca acest nou capitol din viața mea să fie despre cum să fii autentic decât să încerc să mulțumesc standardele altora.”

Beyonce. Artista a luat în greutate înainte de a susține concertul de la Coachella. Queen B a declarat că a ținut o dietă special gândită pentru ea pentru a ajunge la kilogramele dorite. Artista a vorbit deschis despre această perioadă în documentarul ”Homecoming”.

Lizzo. Chiar dacă are peste 100 de kilograme, Lizzo este de neoprit. Artista are o voce senzațională, iar asta a ajutat-o de-a lungul timpului să nu ia în calcul criticile care i s-au adus. Lizzo este foarte încrezătoare și se afișează mereu mândră de corpul ei, artista având la activ câteva ședințe foto foarte sexy.