Uneori este dureros să auzi că actorii tăi preferați, care par că se potrivesc de minune, în realitate nici măcar nu se salută. Au fost multe cazuri în care nume celebre au fost forțate să lucreze împreună, chiar dacă nu se suportau, iar rezultatele au fost wow.

Actorii știu cum să disimuleze realitatea. Nu puține au fost cazurile în care la casting s-au prezentat persoane care nu se suportau în viața reală, dar soarta le-a adus împreună în anumite proiecte. În astfel de cazuri, filmul a bătut realitatea, iar de dragul artei s-au sacrificat și au dat tot ce au avut ei mai bun pentru ca fanii să nu observe tensiunile dintre ei.

Cât de greu este să lucrezi cu dușmanul atât de aproape? Ne spun ei:

Ryan Gosling & Rachel McAdams. Chiar dacă de-a lungul celor patru ani de filmare pentru ”The Notebook” cei doi actori au interacționat și au creat ideea de chimie perfectă, în realitate, cei doi nu se suportă deloc. Mai mult, pe parcursul filmărilor, Ryan i-a cerut de multe ori regizorului să o înlocuiască pe Rachel. Regizorul nu a găsit o înlocuitoare, ci i-a trimis pe cei doi la terapie de cuplu și se pare că a funcționat.

Ariana Grande & Victoria Justice. Fanii Nickelodeon au fost surprinși să afle că Tori și Cat nu erau cele mai bune prietene în viața reală. Serialul ”Victorious” s-a încheiat după patru sezoane, iar scandalul dintre Ariana și Victoria a început după ce Ari a postat pe Twitter: ”Dragilor, singurul motiv pentru care show-ul a ajuns la final a fost faptul că unii dintre noi au preferat un turneu singuri și nu unul cu întreaga echipă. Dacă am fi plecat în turneu întreaga echipă Nickeledeon, atunci am mai fi avut un alt sezon, dar ea (Victoria) a ales altceva. M-am săturat de situația asta.” La rândul ei, nici Victoria nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat replica Arianei: ”Unii oameni ar face orice pentru a demonstra că ei sunt pe primul loc și că s-au sacrificat cel mai mult”

Claire Danes & Leonardo DiCaprio. Între cei doi actori, chimia nu a fost deloc prezentă. Leo și Claire au filmat împreună ”Romeo + Juliet” și, chiar dacă Leo era cu 6 ani mai mare decât colega lui, aceasta a afirmat de nenumărate ori că actorul este foarte imatur și că nu se poate lucra cu el.

Nathan Fillion & Stana Katic. Este greu de crezut că unul dintre cele mai apreciate cupluri de pe ABC nu se suportă deloc în realitate. Nathan și Stana au jucat împreună în serialul ”Castle”, iar Nathan a spus de multe ori că Stana se crede o divă și de multe ori are impresia că serialul este despre ea. Producătorii i-au trimis pe cei doi la terapie, dar nu a dat roade. Actorii aproape că nu își mai vorbeau deloc, iar ăsta a fost unul dintre motivele pentru care serialul s-a anulat după 8 sezoane.

Jamie Dornan & Dakota Johnson. Cuplul din ”50 Shades od Grey” a inspirat multă lume, dar de aceea este bine să nu credem tot ce vedem în filme. Cei doi actori nu se au deloc la suflet, iar scenele hot dintre ei au fost filmate cu mari sacrificii din partea amândurora și cu multe duble.

Nicki Minaj & Mariah Carey. În 2013, cele două dive au împărțit masa juraților la American Idol și a fost un adevărat dezastru. Cele două se jigneau constant, iar acela a fost ultimul sezon pentru Nicki și Mariah.

Shia LaBeouf & Tom Hardy. În timp ce filmau la ”Lawless”, Shia și Tom nu s-au înțeles deloc, ba chiar s-au bătut în afara filmărilor. Hardy a confirmat confruntarea cu colegul său, dar Shia nu a recunoscut nimic și a zis că poate a fost o simplă joacă.

Lea Michele & Naya Rivera. Cele două actrițe din ”Glee” nu s-au suportat deloc. Lea și colega ei, Chris au complotat ca regizorul să o dea afară din proiect pe Naya și se pare că planul lor a funcționat.

Sarah Jessica Parker & Kim Cattrall. ”Sex and the city” a scris istorie în lumea serialelor, dar asta se pare că nu le-a convins pe protagoniste să se înțeleagă. Chiar dacă în film jucau rolul celor mai bune prietene, în realitate, cele două actrițe aproape că nici nu își vorbeau. 

Lindsay Lohan & America Ferrera. Cele două actrițe au jucat împreună în ”Ugly Betty”, dar colegii lor au spus de multe ori că aveau impresia că asistă la show-ul lui Lindsay Lohan. Linday i-a distrus garderoba lui Ferrera și fuma constant, iar ăsta a fost un motiv bun pentru ca producția să o scoată din calcule după două episoade.

Blake Lively & Leighton Meester. Cea mai celebră pereche de frenemies din serialele americane, Blaire și Serena nu s-au înțeles deloc în afara platourilor de filmare. Se pare că întreg războiul dintre cele două a început atunci când Lively nu a felicitat-o pe Leighton pentru logodna cu Adam Brody.