Tatuajele spun povești pe care alegem să le purtăm pe piele. De la cele mai discrete, până la cele mai vizibile, Ariana Grande are o colecție impresionantă, pe care nu toți fanii le știu. 

Ariana Grande, prințesa pop, are 50 de tatuaje şi nu se opreşte aici. Fiecare dintre aceste tatuaje are câte o poveste și câte o semnificație aparte pentru Ariana.

Iată unele dintre cele mai reprezentative tatuaje pentru artistă:

Grande şi-a făcut primul tatuaj în 2012, când a înregistrat o melodie pentru albumul "Yours Truly", însă nu a fost inclusă pe acesta. În schimb, apare melodia " Tattooed Heart".

La doi ani după, Ariana şi-a tatuat pe gât "mille tendresse". Fraza apare în celebrul film "Breakfast at Tiffany's", despre care artista a spus că este preferatul ei.

                             

Ariana şi-a tatuat o lună înainte ca cineva să ştie de cel de-al treilea album al său, care trebuia să se intituleze "Moonlight".

Artista are tatuat cuvântul"honeymoon", inspirat după melodia "Honeymoon Avenue" care poate fi regăsită pe primul său albumu.

Pe partea opusă a aceluiaşi deget are tatuat "baby doll", care este un alint oferit de bunica ei.

Artista are un matching-tattoo cu ințiala "A" împreună cu prietena ei din copilărie, Alexa Luria, care apare în videoclipurile "Thank u, next" şi "7rings".

                       

La un an după atacul din timpul concertului ei din Manchester, Ariana şi-a tatuat o albină, care reprezintă simbolul clasei muncitoare din Manchester încă din perioada Revoluției Industriale.

                             

În mai 2018, înainte de a-şi face publică relația cu Pete Davidson, şi-au făcut aceleaşi tatuaje în formă de norişor.