WhatsApp este una dintre aplicațiile cu cei mai mulți utilizatori, așa că trebuie să țină pasul cu nevoile și cu cerințele lor. Celebra aplicație de mesagerie a pus deja în aplicare un update care garantează mai multă siguranță.

WhatsApp îmbină utilul cu plăcutul. Aplicația vine cu un update care promite că o anumită categorie de utilizatori se va simți în siguranță. Este vorba despre acea setare ”view once” care se va juca sigur pentru mult timp cu răbdarea utilizatorilor. Mai exact, dacă trimiți o imagine sau video și bifezi căsuța de 1x înainte de a apăsa pe send, cel care o primește are posibilitatea de a le vizualiza doar odată, iar apoi acestea dispar. Kind of Snapchat!

WhatsApp a testat aceasta optiune încă din luna septembrie 2020, prima data fiind disponibilă pentru o anumită categorie de utilizatori, cea care folosea versiunea beta. La finalul lui iulie a început să fie disponibilă în toată lumea, ba chiar unii dintre utilizatori bucurându-se de această opțiune și pe varianta desktop sau browser.