You asked for it, so here it is! Unul dintre cele mai așteptate, dar și controversate seriale de pe Netflix revine mâine cu sezonul 3, dar asta nu este singura surpriză. Producătorii deja filmează sezonul 4, așa că acțiunea sigur se va complica. 

Dacă ai fost mare fan ”You” și l-ai urmărit cu mare atenție, cu siguranță ți-ai dat seama că mai urmează și un al treilea sezon, dar ce zici de al patrulea sezon? ”You”, sezonul 3 apare pe Netflix mâine, dra deja a fost confirmat și sezonul 4. Shalita Grant, una dintre actrițe a dezvăluit pe Instagram că filmările la sezonul 3 s-au încheiat deja, iar în toamna serialul va fi deja urcat pe platforma de streaming, ceea ce s-a și întâmplat. Acum, cea de-a doua veste bună nu a mai venit din partea actorilor, ci chiar din partea producătorilor. Cel mai probabil, sezonul 4 va apărea la anul și va fi extrem de intens.

La finalul anului trecut și autoarea cărților i-a liniștit pe fani, asigurându-i că Joe se va întoarce foarte repede pe micile ecrane. ”Bună! You 3 este gata. Răbdarea voastră, pe timp de pandemie, înseamnă extrem de mult pentru mine. Vă mulțumesc pentru că m-ați așteptat. În curând Joe va fi al vostru.”​, a spus Caroline.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)