Și-a câștigat deja titlul de cea mai frumoasă femeie din România, ba chiar a ajuns în top, pe plan mondial. Antonia își încântă mereu fanii atât prin vocea sa, cât și prin înfățișarea de o frumusețe rară.

Antonia, în vârstă de 31 de ani, apare pe coperta celui mai nou număr al publicației ”Touch Magazine”. Apariția artistei este una spectaculoasă.

Antonia este mai provocatoare ca niciodată. Artista este într-o formă de zile mari si nu ezită să pozeze în ipostaze extrem de provocatoare. 

Îmbrăcată într-un body de culoare albă, Antonia a pozat astfel încât își arată trupul foarte bine lucrat la sală, dar, în același timp, este extrem de provocatoare.

Prima pagină a publicației a fost postată pe Instagram și a adunat mii de like-uri, mai multe vedete, cât și nenumărați fani comentând în dreptul imaginii și afirmând că Antonia este de-a dreptul superbă.

Cântăreața este o apariție de excepție la fiecare eveniment la care participă, atrăgând privirile ca un magnet.

Silueta ei este fără reproș, iar body-ul nu face decât să-i pună și mai bine în valoare atuurile fizice cu care a fost înzestrată de la Mama-Natura.