Fără doar și poate, ”Lucifer” este unul dintre cele mai așteptate seriale de anul acesta. Șarmantul personaj nu și-a dezamăgit fanii și revine cu partea a doua a sezonului cinci mai repede decât de așteptai.

Recunoaște: finalul părții întâi din sezonul cinci al serialului ”Lucifer” te-a făcut să își dorești ca partea următoare să se lanseze cât mai repede! Dorință îndeplinită! Cei de la Netflix au anunțat pe contul lor oficial de Instagram că Lucifer se va întâlni din nou cu fanii.

Foto | Așa arăta Tom Ellis înainte să fie Lucifer

Lucifanii sunt deja nerăbdători să afle cum evoluează lucrurile între personajele din serial, mai ales că ultimul episod din prima parte a sezonului 5 a ridicat multe semne de întrebare. Fanii vor mai trebui să stea în suspans până pe 28 mai, atunci când va apărea partea a doua.

Anul trecut, primul care a postat indicii despre continuarea serialului a fost chiar Tom Ellis, actorul care îi dă viața lui Lucifer: ”Nu sunt sigur când vor apărea următoarele opt episoade. Mai avem de filmat finalul. Pandemia a oprit totul la jumătate. O să ne întoarcem la filmări, începem cu asta și apoi trecem direct la filmările pentru sezonul 6.”

Până se vor concretiza lucrurile în ceea ce privește sezonul 6, ai aici trailerul celei de-a doua părți.