Intenție sau coincidență? Artiștii de peste Ocean se pare că și-au ales bine tiparele în cee ace privește partenerii de viață. În timp ce unii nici n-ar vrea să mai audă de foștii, alții caută în viitorii parteneri trăsături comune cu cei de dinainte. Și chiar le-a reușit!

Artiştii par să fie aşi la capitolul relații cu persoane care seamănă identic cu FOSTUL sau cu FOSTA. Nu puține au fost dățile în care şi-au gasit o iubită nouă/un iubit care seamană izbitor cu cea/cel de care tocmai s-au despărțit. 

Au experimentat asta Rihanna, Justin Bieber, Zayn Malik, Katy Perry, Marc Anthony şi mulți mulți alții. Tu ce zici, seamănă?

Liam Hemsworth a înlocuit-o pe Miley Cyrus cu Gabriella Brooks. Cele două seamănă ca două picături de apă, iar fanii nu s-au abținut să nu comenteze la imaginile postate de Liam pe Instagram.

 

Rihanna. După episodul violent în care Chris Brown a bătut-o, Riri a avut o mică aventură cu Dudley O’Shaughnessy, tipul care a apărut în videoclipul ”We found love”.

Marc Anthony. După ce i-a spus adio lui Jennifer Lopez, Marc nu a stat prea mult pe gânduri și s-a afișat la brațul lui Shannon De Lima.

Justin Bieber. Biebs și Hailey au luat o pauză la un moment dat de la relație, dar nu a pierdut timpul deloc. Justin s-a afișat alături de o domnişoară misterioasă, dar nu a fost nimic serios.

Katy Perry. Artista nu a avut o incursiune prea diversificată pe căile dragostei. După ce lucrurile n-au mai mers între ea și Russell Brand, John Mayer, Perry s-a oprit la Orlando Bloom. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și au împreună o fetiță, pe Daisy.

Gigi Hadid. Modelul a trecut de la un artist, la un alt artist. După relația cu Joe Jonas, Gigi a rămas alături de Zayn Malik și acum au împreună o fetiță, Khai.

Zayn Malik. Până a nu o întâlni pe Gigi Hadid, Zayn se pare că a avut un tipar bine stabilit. Iubitele lui de dinainte, Perrie Edwards și Carlyn Bryan semănau foarte mult.