3 Sud Est este una dintre cele mai longevive trupe românești. Băieții cântă din 1997 și încă scot hituri pe bandă rulantă, iar cea mai recentă piesă a lor este o colaborare cu Andra. Însă cei trei băieți se cunosc de când erau mici și erau prieteni deja de câțiva ani atunci când au pus bazele trupei. 

Mihai, Laurențiu și Viorel formează una dintre cele mai iubite trupe de băieți de la noi. Formația înființată în urmă cu 24 de ani a trecut testul timpului și s-a menținut la înălțime cu fiecare piesă, de la ”Amintirile” și ”Te plac”, până la ”Jumătatea mea mai bună”, feat-ul cu Andra care a depășit 13 milioane de vizualizări în mai puțin de două săptămâni. Din când în când, băieții scot de la ”naftalina” internetului amintiri care îi ”răscolesc”. Așa s-a întâmplat și acum, când băieții au postat pe Instagram o poză făcută cu cinci ani înainte să pună bazele trupei. 

Au dat peste cap YouTube-ul! Cu ce performanță se laudă Andra și băieții de la 3 Sud Est, la o săptămână de când au lansat piesa

Era anul de grație 1992, iar Mihai, Laurențiu și Viorel erau în trenul de Neptun și au simțit nevoia să imortalizeze momentul într-o fotografie. ”Prima noastră poză împreună a fost în anul 1992, înainte cu 5 ani de înființarea trupei 3 Sud Est. Eram în tren și mergeam spre Neptun. Mai vreți să împărtășim cu voi astfel de momente?”, au scris băieții în dreptul fotografiei postate pe Instagram.