”You” a fost unul dintre cele mai urmărite seriale de pe celebra platformă Netflix. Pe 26 decembrie a apărut sezonul 2 al cărui final i-a lăsat pe mulți în suspans.

Dacă ai fost mare fan ”You” și l-ai urmărit cu mare atenție, cu siguranță ți-ai dat seama că mai urmează și un al treilea sezon. Netflix a confirmat apariția lui în 2021 și, mai mult decât atât, se pare că sezonul 2 trebuia să aibă un alt final.

La finalul sezonului doi, aflăm că Love este însărcinată și că decide să aibă o familie alături de Joe care se pare că nu vrea să renunțe la vechile sale obiceiuri de stalker și pune ochii pe o altă ”victimă”.

Romanul „Hidden Bodies”, care stă la baza serialului „YOU” nu are același final ca cel pe care l-am văzut pe Netflix. În cartea scrisă de Caroline Kepnes, Joe nu își întemeiază o familie cu Love pentru că ajunge la închisoare.

Mai mult, Joe o omoară pe Delilah, iar Forty ajunge într-un deșert din Nevada, unde sfârșește înecat într-un lac din vina lui Joe. Love află despre crimele făcute de Joe și decide să-i devină complice. Povestea lor de dragoste ia o altă turnură atunci când Dr. Nicky oferă poliției informații despre adevăratul criminal al lui Beck.