Jennifer Lopez pare mai fericită ca niciodată în brațele lui Ben Affleck. Diva și actorul au petrecut o vacanță romantică în Europa, iar presa tabloidă a scris că Ben s-ar pregăti să îi ofere un inel de logodnă, la 19 ani de când au mai fost logodiți. Dacă este să ne uităm asupra trecutului amoros al divei, observăm că J. Lo are o pasiune pentru bărbații mai tineri decât ea. Inclusiv Ben Affleck are cu câțiva ani în minus față de iubita lui, dar cea mai mare diferență de vârstă între J. Lo și partenerii pe care i-a avut de-a lungul timpului a fost de 18 ani. 

Ben Affleck - a cunoscut-o pe J. Lo în timp ce filmau ”Gigli” și s-au logodit în 2002. Au pus capăt relației în 2004, iar anul acesta s-au împăcat. Affleck este cu patru ani mai tânăr decât J. Lo.

Casper Smart - la câteva luni de la divorțul de Marc Anthony, Jenny from the block și-a găsit alinarea în brațele dansatorului ei mult mai tânăr. Dragostea a durat fix 3 ani, iar în 2014 el a fost prins că a înșelat-o cu un model transgender. Casper era cu 18 ani mai tânăr decât iubita lui. 

Drake - începutul anului 2017 a surprins-o pe Jennifer în brațele lui Drake. Diferența de vârstă a fost tot de 18 ani, la fel ca în cazul relației cu Casper Smart. Idila s-a consumat rapid, în doar câteva luni. J. Lo a mers mai departe, dar Drake a cam suferit după ea. 

Alex Rodriguez - fostul sportiv, cu care J. Lo a avut o relație de aproape patru ani, este cu șase ani mai tânăr decât ea. Au fost logodiți și au amânat nunta de două ori, din cauza pandemiei, până când s-au despărțit. Motivul ar fi infidelitatea fostului sportiv.