Există o mulțime de clișee despre dragoste și relații. Unii spun că nu durează mai mult de trei ani, alții că ciorba reîncălzită nu mai are același gust (referitor la despărțiri și împăcări), iar unele cupluri celebre pot să confirme sau să infirme aceste zicale, din proprie experiență. Unii dintre ei sunt împreună și astăzi, în ciuda faptului că au trecut prin mai multe ”pauze” de-a lungul timpului, alții și-au încheiat definitiv socotelile unul cu celălalt. 

Miley Cyrus și Liam Hemsworth - s-au combinat pentru prima dată în 2009, iar după câteva ”pauze” s-au logodit, în 2012. S-au despărțit în 2013, iar fiecare între timp a mai avut câteva relații. S-au împăcat în 2016, iar în 2018 s-au și căsătorit. Mariajul a durat mai puțin de un an, iar fanii cuplului au fost devastați de divorțul lor. 

Halsey și G-Eazy - s-au cunoscut în 2017, la o petrecere. Au lucrat împreună la piesa ”Him & I”, după care au început să aibă o relație. Idila a fost on-off, până în septembrie 2018, când s-au despărțit. Halsey l-a acuzat că ar fi înșelat-o și nu a mai fost cale de împăcare. Acum, Halsey așteaptă un copil cu actualul ei iubit. 

The Weeknd și Bella Hadid - au început să aibă o relație după ce s-au cunoscut la Coachella, în 2015. S-au despărțit un an mai târziu, The Weeknd a avut o relație cu Selena Gomez, iar după despărțire, s-a împăcat cu Bella Hadid. Se întâmpla în 2018, dar ”ciorba reîncălzită” nu a fost bună decât până în 2019. 

Justin Bieber și Selena Gomez - probabil cel mai cunoscut cuplu care a fost într-o relație on-off. Timp de 8 ani s-au jucat de-a șoarecele și pisica, mai exact din 2010 până în 2018. Chiar dacă fiecare a avut relații și cu altcineva în tot acest timp, mereu se întorceau unul la celălalt. Până în 2018, când povestea s-a terminat definitiv, iar Justin Bieber și-a găsit sufletul-pereche și s-a căsătorit cu Hailey. 

Katy Perry și Orlando Bloom - zvonuri privind relația lor au început să apară încă din 2016, dar atunci au spus că sunt ”doar prieteni”. Asta până când paparazzii i-au surprins goi la plajă. Următorii doi ani au fost ba împreună, ba separat, până când au rămas împreună. De anul trecut sunt părinții unei fetițe. 

Gigi Hadid și Zayn Malik - s-au cunoscut la filmările videoclipului ”Pillowtalk”, în 2016. El și-a tatuat ochii ei pe piept, dar în 2018 s-au despărțit. S-au împăcat în anul următor și, după câteva luni au anunțat că își măresc familia. În 2020 a venit pe lume fetița lor, Khai. 

Cardi B și Offset - s-au combinat în 2017, s-au logodit și au făcut o fetiță împreună. Chiar dacă au trecut prin două despărțiri, în 2018 și, respectiv 2020, acum se pare că sunt mai fericiți ca niciodată împreună. 

Jo și Juno - au fost un cuplu, au lansat două piese împreună. S-au despărțit, au mai lansat o melodie la începutul anului, apoi au jucat împreună într-un serial. Deși nu spun cu subiect și predicat dacă s-au împăcat sau nu, multe dintre postările și aparițiile lor lasă loc de interpretări. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOY 🌻 (@jo.ioanaa)