În timp ce presa a speculat faptul că pierderea în greutate se datorează divorțului prin care a trecut, se pare că totul se rezumă la dorința cea mai mare a cântăreței: aceea de a fi mereu cea mai bună versiune pentru fiul său. 

Cântăreața în vârstă de 32 de ani s-a confruntat de-a lungul timpului cu kilogramele în plus, dar acum o dietă de numai 1000 de calorii pe zi se pare că a ajutat-o să se transforme total.

Sursă foto: Profimedia Images

Au fost mulți care au spus că Adele a apelat la chirurgie pentru a-și schimba aspectul, dar din fericire sunt și oameni ca fostul antrenor din Londra care a ținut să clarifice întreaga situație și să spună că da, și mutarea la Los Angeles și faptul că a trecut prin probleme personale a contat, dar noua înfățișare se datorează mai mult stilului de viață pe care a ales să îl adopte: "A adoptat obiceiuri alimentare mai bune şi s-a preocupat de forma sa fizică. Nu puteam să fiu mai mândru şi mai fericit pentru ea! Această metamorfoză nu este pentru vânzări de albume, publicitate sau pentru a fi un model pentru alții. O face pentru ea şi pentru Angelo", a adăugat Pete Geracimo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

 

Potrivit The Sunday Mirror, noul antrenor de fitness al lui Adele din Los Angeles se numește Harley Pasternak, care de-a lungul timpului a lucrat și cu Rihanna și Katy Perry, dar a apelat și la serviciile unui bucătar personal, la recomandarea lui Cameron Diaz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

 

Dieta care a ajutat-o pe Adele să slăbească atât de mult se numește Sirtfood, un regim alimentar care are capacitatea să regleze metabolismul, cu un consum de 1000 de calorii pe zi, timp de trei zile comsecutive. Printre alimentele principale din dietă se numără kale, ceapa, soia sau ciocolata neagră.

Specialiștii în nutriție spun că acesta este un regim alimentar cu rezultate spectaculoase, dar că dacă este ținut pe termen lung, acesta poate deregla anumite funcții ale organismului. 

Sursă foto: Instagram