Delia adoră să călătorească, iar asta se vede din postările de pe Instagram. Mai nou, artista a făcut o pasiune pentru peisajele montane, iar cei care se întrebau când are de gând să se oprească din asta au primit răspunsul chiar de la artistă.

Delia este o împătimită a călătoriilor și are chiar și un cont de Instagram creat special pentru amintirile din escapadele ei, dar și pentru a fi o sursă de inspirație pentru cei care vor să meargă în vacanță și nu știu ce destinație să aleagă.

Dacă la începutul pandemiei Delia a vizitat locuri cunoscute de la noi din țară, acum, artista a pus degetul pe harta lumii și a ales cele mai înalte vârfuri montane. Jurata iUmor a recunoscut că a făcut o pasiune pentru asta și că este la pragul dependenței de astfel de drumeții. ”Microbul” montan e cât se poate de real. Visez doar vârfuri... și când nu visez, urmăresc documentare și vloguri despre Kili... și Everest. Cam atât... În rest... nimic nu prea are sens. Nu vreau nimic... vreau doar să mă antrenez și să urc”, a spus artista pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)